Редизайн на уебсайта на Йоана Николова

Йоана Николова е млада авторка на фентъзи романи, носител на Вазова награда за литература. За да продава книгите си, освен в книжарниците, тя имаше и свой собствен сайт. Именно заради него с нас се свърза нейната майка, Калина Николова, с молба да направим редизайн и да изчистим различни проблеми, които съществуваха. И ние се заехме с редизайн на уебсайта на Йоана Николова.

Редизайн на уебсайт на автор на книги
Редизайн на уебсайт

Въпреки че уебсайтът е малък се сблъскахме с проблеми, които до този момент не бяхме срещали в практиката си. След тяхното изследване предложихме определени решения, като и майката, и дъщерята се съгласиха веднага. В какво всъщност се състояха те?

Проблеми при редизайн на уебсайта на Йоана Николова

Като агенция, на която почти 50% от приходите са от изработване на уебсайтове, ние се стремим да предлагаме качествена услуга. Съответно работим с едни от най-добрите инструменти и разширения при изработване на WordPress сайтове, включително и платени, които предоставяме на клиентите без допълнителна такса.

Редизайн на уебсайта на Йоана Николова
Редизайн на уебсайта на Йоана Николова

В случая уебсайтът е изграден с DIVI, с допълнително вградена антихакерска защита. Какво се случи? След инсталиране на DIVI и reCaptcha v3 контактната форма спря да работи и така никой не можеше да направи поръчка. Защитата също не можеше да достигне до таблицата си в базата данни на сървъра. Като за капак – SEO плъгина не успяваше да се свърже с Google Analytics. След възникването на тези проблеми – а до този момент не ни се беше случвало такова нещо никога, започнахме разследване кое причинява всички тези проблеми.

Бяхме сигурни, че не са причинени нито от Divi, нито от другите плъгини. В хода на разследването стигнахме до логични решения. Предприехме необходимите действия и проблемите се разрешиха.

Разбира се, при редизайн на уебсайта на Йоана Николова запазихме URL-ите, тъй като бяха добре индексирани.

Йоана Николова - автор на книгите Параноя и Огледален свят
Йоана Николова – автор на книгите Параноя и Огледален свят

В последствие направихме отново редизайн на уебсайта на Йоана Николова (първоначално одобрения) и докато тя беше на почивка, получи съобщение, че сайтът й е готов.

Мнението на клиента

Подадох задание, обсъдихме го в телефонен разговор за 10 минути и след 2 седмици получих готов сайт. Точно какъвто очаквах да бъде. Много лесно се работи с CreativeZ. Няма нужда от обяснения, разбираме се с една дума. И всички срокове се спазват по график.

Препоръчвам дигитална агенция CreativeZ на всеки, който иска да види сайта/лендинг страницата си изработени бързо и отговарящи точно на заданието, което е подал. Работили сме заедно по създаването на три проекта и с удоволствие щя работя с тях отново.

Калина Николова, Успехът

Уебсайтът е изработен на WordPress, тема DIVI.

Линк към уебсайта: yoananikolova.com

За повече информация относно цени на разработване и дизайн на уебсайтове – виж Уебсайтове.

bg_BGBulgarian