Изработка на уебсайт и лого за преподавател по английски език

С нас се свързаха от Portokalena Digital solutions за изработка на уебсайт и лого за преподавател по английски език. Папа Никос е дългогодишен преподавател, завършил Кеймбридж, който се нуждаеше от свое място в интернет, където да предлага своите знания в английския език. За целта трябваше да се изработи уебсайт.

Изработка на уебсайт и лого за преподавател по английски език
Изработка на уебсайт и лого за преподавател по английски език

Първоначално започнахме с изработката на лого и избор на домейн име. Идеята беше да се предлагат семинари на три локации в България – на морето през лятото, в планината през зимата и на голф игрище през пролетта или тогава, когато природата е най-красива през съответния сезон. Пандемията обаче наложи тази концепция бързо да се преработи и уебсайтът да се превърне във визитка на Папа Никос за преподаване.

Логото пресъздава първоначалната концепция – преподаване на три локации, като в самото лого е включен и слоганът за преподаване на бизнес английски.

Предизвикателства при изработка на уебсайт и лого за преподавател по английски език

Задължително беше да има интеграция към безплатен тест, който трябваше да се изработи, и който бъдещите курсисти да попълват за определяне на ниво. Тестът бе направен в Google Forms, като преподавателят изпрати въпросите и отговорите предварително. В платформата направихме необходимите настройки, за да може при попълване Папа Никос да получава известие на имейл, както и да събира контактите на попълнилите го. Тестът бе вграден с допълнителен бутон към менюто, за да може да бъде видим на всяка една страница в уебсайта.

Дизайн на уебсайт и лого за преподавател по английски език
Дизайн на уебсайт и лого за преподавател по английски език

Към уебсайта има интегрирани всички необходими проследяващи кодове. Визията е изработена по последните тенденции на Google за mobile-friendly.

Уебсайтът е изработен на WordPress, с Elementor, с продължаваща техническа и административна поддръжка. Линк към уебсайта: 3seasenglishtours.com

За повече информация относно цени на разработване и дизайн на уебсайтове – виж Уебсайтове.

bg_BGBulgarian