Видео галерия

Част от видео проектите, които сме изработили

Има различни типове видеа, които могат да бъдат разделени, както според начина на изработка – на бяла дъска, анимационни, с камера за заснимане на интервю или говорещ/движещ се човек, мострени зали, шоурумове и т.н, така и видеа, в които се ползват готови материали, които се монтират – предоставени от клиента или от сток банки за видео и имиджи.

В нашата видео галерия, можете да видите част от проектите, които сме изработили за различните социални мрежи – Facebook,  YouTube, Instagram – Stories, Feed, IGTV, LinkedIn и Twitter. Ползваме или материали – снимки и видеа, които клиента ни изпраща, или използваме от сток банки – Getty Images или ShutterStock. 

Изработваме видеа, които ангажират и разказват истории. По този начин потребителите повече се ангажират и споделят в социалните мрежи. Размерите им могат да бъдат както квадратни, така и правоъгълни, съответно 1:1, 16:9 и 9:16 в 1080р HD.

В нашата видео галерия сме посочили само видеа, които са 16:9. При интерес и желание от ваша страна, можем да ви изпратим и линкове към страници и видеа, които са публикувани.

Изпратете запитване за изработване на видео, като посочите – времетраене на всяко едно видео, брой видеа, срок за получаване и къде искате да бъдат използвани, за да можем да ви изпратим конкретна оферта. 

Продуктови видеа за онлайн магазини

Видеа за услуги

Ако имате нужда от стратегия за вашия видео маркетинг, можете да разглледате нашия YouTube канал, където да ви хрумнат интересни идеи за стартиране на серия видеа за популяризиране на идеи, продукти и услуги.

bg_BGBulgarian