Лекция на тема „Защо брандът е важен за бизнеса?“

По време на семинар, организран от Патентното ведомство на Република България, управителят на CreativeZ, Здравка Ненова, изнесе лекция на тема „Защо брандът е важен за бизнеса?“, част от семинара „Интелектуалната собственост в българските училища“.

Пред участниците в семинара г-жа Здравка Ненова разкри 6 причини за развиване на бранд. В тях се включват разпознаваемостта, повишаването на стойността на бизнеса, създаването на клиенти, повишаването на удовлетвореността и гордостта на служителите, създаването на доверие и не на последно място подпомагане на рекламата.

Защо брандът е важен за бизнеса? - Лектор: Здравка Ненова

В препълената зала от ученици, учители и други участници се разиграха игри по отношение на бранд разпознаваемостта с различни лога, слогани и продукти.

Лекцията се проведе на 13.09.2019 г. в Центърa за учебно-тренировъчни фирми, а организатор е Патентното ведомство на Република България във връзка с договора за сътрудничество със Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (ЕUIPO).

В края на лекцията си Здравка Ненова посъветва бъдещите предприемачи да мислят най-малко за 1 000 000 лв, ако искат да успеят.

Вижте интересни моменти от събитието и лекцията на нашата Facebook страница или в Instagram каналът ни.

Снимки от лекцията

Предишна
Следваща

Абонирайте се за месечния ни бюлетин

Абонирайте се за месечния ни бюлетин, които съдържа освен тонове полезна информация, но и специални промоционални предложения САМО за абонатите.

Обещаваме, изпращаме по един имейл на месец. Така че няма да досаждаме. Също така не споделяме лични данни с трети страни.