Изработка на брошура за Play Mart

Брошурата е един от най-ефективните начини да останете за дълго в съзнанието на потребителите. Те я държат в ръцете си, могат да си я запазят за по-дълъг период и да се връщат при нея отново и отново. Когато става въпрос за атракциони, Play Mart са лидер в производството им, а от нас се изискваше – изработка на брошура – каталог.

Изработка на брошура за Play Mart

Предизвикателството

Да представи атракционите по забавен начин, като в същото време спазим строгия тон на корпоративната идентичност и възможностите за проектиране.

Брошурата-каталог ще се разпространява в офисите на компанията и на световни изложения.

Play Mart предлагат дизайн, производство, монтаж и поддръжка на различни видове атракциони: игрални конструкции, трамполини, пързалки, стени за катерене и др., всички изработени по индивидуални проекти.

При изработка на брошура се следва правилото: корицата да носи фирмената идентичност и данните за контакт, като представя на потребителя какво да очаква, когато я разлисти. Вътрешното тяло следва структурата: първо представяне на компанията и след това възможностите за производство и изграждане на игрални атракциони.

изработка на принт материали

Текст и снимки

Много често клиентите, в стремежа си да покажат колкото се може повече информация, подават много текст и много снимки. А Play Mart наистина имат какво да покажат. Бяхме отрупани със снимков материал и честно да си признаем наистиа ни се прииска да играем, да скачаме и да се катерим 🙂 И в това изобилие от снимки трябваше да вместим и текст, като в същото време трябва да има и въздух в самите страници, така че да не се натоварва окото.

При представянето на различните съоръжения при изработката на брошурата се сблъскахме с това как да ги групираме, така че да бъдат обособени и да има структура в съдържанието. Заедно с клиента ги групирахме според видовете атракциони за по-лесно намиране на желаните възможности.

Резултат: изработка на брошура – каталог

Резултатът бе брошура-каталог от 4 страници корица и 24 страници вътрешно тяло във формат 21х21 см във файл, готов за печат. Съобразихме се с всички изисквания, които бяха поставени по време на работа – както в брошурата да бъдат представени колкото се може повече снимки, така и да има възможно най-много информативен текст за възможностите на компанията.

Възложител: playmartgroup.com

Партньор: TM Design

Поръчайте брошура, каталог или листовка за вашия бизнес – за продукт или услуга, която предлагате, на office@creativezbg.com или през контактната ни форма.

bg_BGBulgarian