Website Development for Construction

Бърза сделка се прави с ясни условия, точни и кратки срокове и желание от двете страни. Така си стиснахме ръцете с chisti-izvozva.com. За точно 4 седмици купихме домейна, създадохме логото и изградихме сайта. (Забавихме се с една седмица заради пандемията 🙂 ) Точно толкова време ни отне, за да свършим всичко това и да изработим уебсайт за Кърти Чисти Извозва дейност.

С какви предизвикателства се сблъскахме? Клиентът искаше всичко и веднага, даже буквално „за вчера“. Бизнесът е нов – няма лого, няма домейн, няма хостинг.

Но не знаеше дори в какъв цвят да е логото, дали да има някакъв елемент или да е тип икона, картинка, символ. Чак след изработката на логото, можеше да се тръгне и в дизайна на уебсайта. Нашият професионализъм, обаче бе отново на ниво – затова и получихме следния отзив, когато изпратихме 3 предложения за лого в различни цветове, дизайн и елементи – „Оранжевото е мечта!“ Така вече бяхме направили голямата крачка към изработването на уебсайт за кърти чисти извозва.

Изработка на уебсайт за Кърти Чисти Извозва - CreativeZ
Изработка на уебсайт за Кърти Чисти Извозва – CreativeZ

Докато изработвахме варианти за лого, избрахме име на домейна, регистрирахме го, пренасочихме DNS-ите, за да може технически всичко да бъде изрядно при започване на изграждането му.

И тъй като това е уебсайт за Кърти Чисти Извозва, дейността е разбиваща, решихме да заложим на визия, при която правите линии не са това, което бяха. Начупените снимки, наклонени бутони, линии по диагонал – всичко това създава усещане за разбиване.

Разбира се, адаптивният дизайн е повече от задължителен, а бутонът за позвъняване е „must be“ в хедъра, до менюто.

Второ предизвикателство при изработката на уебсайт за кърти чисти извозва

Второто предизвикателство бе, че за краткото време трябваше да бъдем креативни в текстовете и описанията. Услугите, които предлага фирмата, като цяло са повече от три, а ние не разполагахме време.

Освен това и тук се сблъскахме, както в изработката на уебсайт за Медицински център Гален 21, с таблици с цени. Тук обаче, цените бяха по групи услуги. затова решихме да ги направи с акордеон за всяка група, като във всяко блокче вградим по една таблица с цени. Освен това, трябва да бъде и добре изглеждаща на мобилно устройство.

В резултат изработихме елегантен и адаптивен уебсайт за кърти чисти извозва дейността, който клиента одобри на 100%.

Мнението на клиента

Супер коректни и много бързи в изграждането на сайта ни и отговорите към нас. Останахме много доволни от визията и функционалностите на сайта. Личи се, че агенцията работи на изключително ниво! Препоръчвам на всички да се доверят на CreativeZ в изграждането на уебсайта си.

Трайчо Димитров

Уебсайтът е изработен на WordPress, тема DIVI, с продължаване техническа и административна поддръжка.

Линк към уебсайта: chisti-izvozva.com

За повече информация относно цени на разработване и дизайн на уебсайтове – виж Websites.

en_USEnglish