Медия купуване и медия планиране

медия планиране реклама в списания радио реклама CreativeZ Агенция за дигитален маркетинг
реклама в списания и медиа купуване и планиране

Advertising in magazines

Брандове и онлайн магазини използват и публикват реклама в списания, за да повишат своя престиж, да увеличат продажбите си и да достигнат по традиционен канал до своите потребители.

Въпреки че списанията не са с толкова голям тираж, както бяха преди години, то те си остават едни от най-четените недигитални медии. Освен това тяхното разпространение и достигане до читатели не се свързва само с хората, които са си купили даден брой. В много случаи списанията се оставят в чакални, рецепции, регистратури и т.н. По този начин вашата реклама в списания достига до по-голям и таргетиран кръг от хора по един запомнящ се начин.

Маркетинг агенция КриейтивЗ предлага реклама в списания и ПР статии във всички списания на български и чужд език, които се разпространяват на територията на страната, както и в самолетите на различни авиолинии. 

Когато се публикува реклама в списания, е важно да се подберат точните издания, както и да се съобрази с датите им на излизане от печат. Доброто медия планиране означава публикациите така да се съобразят, че да няма струване в един период, а в друг да няма, както и да се достигне до колкото е възможно по-голям кръг от таргет потребители и читатели.

How we work:

  1. Предлагаме ви списък с печатните издания, съобразени с вашия конкретен бизнес, търсена аудитория и с бюджета ви;
  2. Изготвяне на медиа планиране, така че брандът ви да е най-видим;
  3. В случай на нужда, изработваме и рекламните публикации. Цените за изработката им се заплащат допълнително;
  4. Ние отчитаме вашата реклама в списания, като ви изпращаме конкретните броеве с отпечатването на публикацията

*Изберете своите списания от списъка ТУК.

радио реклама и медиа планиране и медия купуване

Radio advertising and media planning

Радио рекламата е един от най-добрите традиционни начини да достигнете до голям кръг от слушатели. За да постигне обаче своите цели има няколко изисквания:

  • your ad must be broadcast on several radios in the same period;
  • вашата радио реклама трябва да води към желаните от вас действия;
  • вашата радио реклама трябва да информира по интересен и отличителен начин.

Ние ще изготвим предложения с цени за подходящи радиостанции в зависимост от вида бизнес и конкретния продукт, който предлагате. Съобразяваме ги с аудиторията на всяко радио, за да постигнем по-добри резултати.

След одобрение от ваша страна се подписва договор с посочване на конкретния брой радио спотове, които ще се излъчат във всяко от одобрените от вас радиа. За всяка радиостанция се изготвя отделно медия планиране, като те са обединени от една обща идея и концепция – вашият бранд да има по-голяма чуваемост и да достигне до по-голям кръг потребители и слушатели.

Ако нямате рекламен клип, ние можем да го изработим, като гарантираме качествено изпълнение с подходящи актьорски гласове. Всички радио спотове за вашата радио реклама се изработват в професионално звукозаписно студио.

Обикновено спотовете за радио реклама са с дължина 30 секунди, като е възможно също така да са по 15, 20 и 25 секунди. Възможен е и по-дълъг радио спот, като това води до увеличение в цената.

Brochures and leaflets to P.O. boxes

Маркетинг агенция КриейтивЗ предлага безадресно разпространение на брошури, каталози и дипляни по пощенските кутии в София и страната.

The distribution price is determined depending on:

  • the chosen city - it may be a whole city or certain neighbourhoods,
  • the size of the brochure
  • the weight of the brochure.

Качеството на работата на куриерите се проследява от специализиран вътрешен екип, който отчита резултатите и ви информираме своевременно за изпълнението на работата.

Изпратете ни запитване на office@creativezbg.com, z.nenova@creativezbg.com или от формата за контактЩе обсъдим къде и как можем да сме ви полезни.

Contacts

en_USEnglish

Благодарим!

Вашето запитване е успешно изпратено. До края на следващия работен ден ще се свържем с вас с отговор.