Website development Galen 21 Medical Center

За да представи по-добре дейността си, бяхме помолени да изработим информационен уебсайт за Медицински център Гален 21, който да предоставя на пациентите актуална и своевременна информация. МЦ Гален 21 е медицински център в София и предлага специализирана доболнична помощ и неотложна помощ в в 20 ДКЦ и 22 ДКЦ.

При изработката на уебсайт за медицински център Гален предизвикателствата бяха няколко. Най-важният фактор при изработката бе добрата навигация и удобство за пациентите при използване на сайта на мобилно устройство. Всички знаем, че когато нещо ни заболи, не можем да отлагаме докато седнем на лаптопа и тогава да търсим информацията – телефоните трябва да са кликаеми и навигирането и дизайнът да са mobile-friendly.

Изработка на уебсайт Медицински център Гален 21 - CreativeZ
Изработка на уебсайт Медицински център Гален 21 – CreativeZ

Предизвикателствата бяха три. Първото бе с хедър частта на сайта. Медицинският център има три филиала – два за неотложна помощ и един със Специализирани кабинети от доболничната помощ. И тъй като става въпрос за здраве, контактите и на трите филиала на медицинския център трябваше да бъдат в началото, а именно в хедъра.

Решението: Дизайнът на горната секция на хедър частта е flex, за да може да се визуализира на един ред на всички размери дислеи и устройства. Освен това всички телефони са кликаеми, за да могат пациентите по най-бързият начин да се свържат със съответната регистратура. Във време на пандемия бързата връзка с лекар е особено важна.

Второ предизвикателство: много таблична информация при изработка на уебсайт за Медицински център Гален

Второто предизвикателство бе, че в сайта има различни страници с различен тип таблична информация, която трябва да се визуализира добре на всички видове устройства – десктоп, таблет и мобайл.

Първата страница е страница Цени, като там трябваше да бъде помислено за удобството на пацинтите и лесното им ориентиране. На десктоп това лесно се визуализира, но, когато става въпрос за мобилно устройство, нещата не стоят така лесно. Затова взехме решение таблицата с цените при мобилните устройства да се разтяга като акордеон по колони. Така пациентите да могат лесно да се ориентират в правилната цена.

Последното предизвикателство бе таблица с голям брой лични лекари, които Центъра обслужва. Затова при изработката на тази таблица взехме решение да вградим Search бутон за лесно търсене само в самата таблица. Тук отново сме се съобразили с добрия изглед на мобилно устройство.

Уебсайтът е изработен на WordPress, тема DIVI, с продължаване техническа и административна поддръжка. Линк към уебсайта: mcgalen.bg

За повече информация относно цени на разработване и дизайн на уебсайтове – виж Websites.

en_USEnglish